POP-instellingen gebruiken om mijn Workspace Email aan een e-mailclient toe te voegen

Je kunt bij de meeste e-mailclients POP (Post Office Protocol) gebruiken om je e-mailadres toe te voegen. POP-instellingen hebben beperkingen en kunnen problemen ondervinden bij de toegang tot je e-mail vanaf meerdere apparaten. Lees meer over het verschil tussen IMAP en POP en bekijk welk type accountinstellingen je hebt.

1. Meld je aan bij het configuratiecentrum voor e-mail met je adres en wachtwoord van Workspace Email. (Meer informatie over het configuratiecentrum voor e-mail.)
  2. Onder E-mailserverinstellingen zie je de instellingen voor de inkomende server (POP3) en de uitgaande server (SMTP).
    POP- en SMTP-instellingen in e-mailserverinstellingen
  3. Start de e-mailclient van je keuze en maak een nieuw account.
  4. Wanneer je de IMAP/POP-instellingen opent, voer je de instellingen van je Binnenkomende server (POP) en Uitgaande server (SMTP) in.

Server SSL-poort (veilig) Standaardpoort
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 465 80, 3535, 25
  5. Je e-mailclient vereist mogelijk wachtwoordverificatie voor je Uitgaande e-mailserver. Als dat het geval is, voer je het adres en wachtwoord voor Workspace Email in.
  6. Zodra je e-mailadres is ingesteld in je e-mailclient, kun je je mail testen door een testmail naar jezelf te sturen vanuit je Webmail en hierop te reageren.