Websites + Marketing Help

Bestellingen uit mijn webwinkel afdrukken

Druk bestellingen af om als facturen of pakbonnen te versturen, of download de bestellingen voor je eigen administratie. Bestellingen worden gedownload als .CSV-bestanden (door komma's gescheiden waarden), die zichtbaar zijn in de meeste spreadsheet-programma’s zoals Excel.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Bestellingen .
  4. Schakel het selectievakje in naast de bestelling(en) die je wilt downloaden.
  5. Kies of je prijsgegevens wilt verbergen, zoals voor een pakbon.
  6. Selecteer Voorbeeld om de factuur in een nieuw tabblad te openen.
  7. Druk de bestelling af of sla deze op via je browser.
    Opmerking: de koptekstinformatie van je factuur is gebaseerd op je sitenaam in de Instellingen en daarna de Basisinformatie van je website-editor. De contactgegevens van je factuur zijn gebaseerd op je bedrijfsinformatie bij Instellingen en onder Winkel selecteer Algemeen.