Privacybeleid toevoegen aan mijn website

Vanaf 25 mei 2018 vereist de Europese Unie dat sitebezoekers uit lidstaten toegang krijgen tot informatie over hoe jouw site hun gegevens verwerkt. Hier lees je hoe je informatie toevoegt over je gegevensprivacybeleid zodat je voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming van de EU.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken. (Als je de webwinkel Website Builder gebruikt, klik je op Winkel beheren en daarna op Website in de bovenste groene balk.)
  3. Scroll in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen voor je privacybeleid en klik op de groene plusknop.
    Klik op de groene plusknop

Opmerking: De eerste keer dat een nieuwe klant uit de Europese Unie Website Builder start, wordt er een link toegevoegd naar een lege sectie Privacybeleid in de voettekst. Als je op die link klikt, kun je doorgaan naar Stap 7.

4. In het rechter venster scroll je naar de onderkant van de sectielijst en klik je op Meer weergeven.
    Klik op de knop Meer weergeven
  5. Klik op het venster Privacybeleid.
    Klik op het venster Privacybeleid
  6. Klik op de lay-out boven aan het venster om de sectie toe te voegen.
    Klik op lay-out om de sectie toe te voegen
  7. Klik nu op de nieuwe sectie in het hoofdvenster van Website Builder om je beleid te bewerken in het venster aan de rechterkant. (Accent wijzigt de achtergrondkleur van de privacysectie.)
    Venstervelden aanpassen
  8. Als je klaar bent, klik je op Gereed boven aan het venster.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik op Voorbeeld weergeven om te zien hoe ze verschijnen aan bezoekers.
    Een voorbeeld van je beleid weergeven‌‌
  10. Als je tevreden bent met de resultaten, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).