Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Probleemoplossing voor afbeeldingen die worden geblokkeerd in postvakken

Afbeeldingen zijn een van de dingen die GoDaddy Email Marketing e -mails zo speciaal maken! We kunnen dus de frustratie begrijpen van het feit dat deze afbeeldingen worden geblokkeerd of niet worden weergegeven in je laatste e -mail.

Als je lezers ons geen afbeeldingen in hun e -mail kunnen zien, kan het zijn dat ze de afbeeldingen alleen moeten toestaan, weergeven of downloaden binnen hun specifieke e -mailprogramma. Als je zeker weet dat je lezer afbeeldingen in zijn of haar e -mailprogramma toestaat en de afbeeldingen nog steeds niet worden weergegeven, kan dit de virusbescherming of software voor het blokkeren van spam zijn. Neem contact op met je lezer om te zien of zij (of de IT -afdeling, het netwerk, enz.) Van hun bedrijf gebruikmaken van software of services voor e -mailbeveiliging. Een veel voorkomende oplossing die problemen veroorzaakt met je e -mailafbeeldingen is McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic gebruikt zoiets als een HTML -schild, waarmee bepaalde HTML -tags in inkomende e -mails worden gewijzigd. De hele e -mail komt waarschijnlijk wel door, maar afbeeldingen worden vaak vervangen door een transparante GIF -afbeelding van 1x1 pixel. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom alleen bij bepaalde ontvangers afbeeldingen ontbreken. Maar er is niets aan de hand: de e -mailbeveiligingssoftware doet precies wat de instellingen aangeven.

Je kunt de verschillende instellingen voor het beveiligingsniveau voor MXLogic hier bekijken:

McAfee MXLogic HTML Shield Protection -instellingen

Wat kan ik doen als McAfee deze afbeeldingen blokkeert?

Hoewel mensen hun instellingen voor e -mailbescherming waarschijnlijk niet willen wijzigen, is het mogelijk dat ze IP -adressen van afzenders toevoegen aan hun lijst met toegestane afzenders op domeinniveau. Elke e -mail die vanaf de vermelde IP -adressen wordt verzonden, overschrijft de standaardblokkeringen en geeft de volledige inhoud van de e -mail weer.

Helaas kunnen we niets doen aan het vervangen van afbeeldingen door de e -mailbeveiligingssoftware van de ontvanger. Dit komt doordat ze alleen aan hun kant staan. Maar als je je lezers een IP -adres wilt geven om toe te voegen aan hun lijst met toegestane afzenders, bekijk dan deze instructies voor het toestaan van lijsten hier.

Als jij of je e -mailsysteembeheerder hulp nodig heeft bij het wijzigen van deze instellingen, ga dan naar de MXLogic -site, hier .