Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Problemen met aanmelden bij Outlook oplossen

Gebruik de volgende informatie als je het Microsoft 365 Business Premium -abonnement hebt aangeschaft en je niet kunt aanmelden bij je Outlook -desktopapp.

Opmerking: ondertussen kun je je aanmelden bij Office online of Outlook.com .

Controleer of je de nieuwste versie van Outlook hebt

1. Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij je Outlook -account, controleer dan welke versie van Outlook je op je desktop hebt geïnstalleerd.
  2. Als je een oudere versie van Outlook hebt, verwijder dan de verouderde versie. Lees hoe je Office verwijdert op een pc of hoe je Office verwijdert op een Mac voor meer informatie.
  3. Installeer de nieuwste versie van Outlook via je E -mail- en Office -dashboard .

Meld je aan bij je Outlook -account

Zodra je de nieuwste versie van Outlook hebt geïnstalleerd, meld je je aan met het e -mailadres en wachtwoord dat is gekoppeld aan je Microsoft 365 Business Premium -abonnement.

1. Ga naar Bestand > Office -account .
  2. Selecteer Bestand en vervolgens Office -account
  3. Meld je onder Gebruikersinformatie af bij je vorige Outlook -account en meld je aan met je nieuwe account:
    • Selecteer Afmelden als je een bestaand Outlook -account wilt verwijderen en je wilt aanmelden bij je Microsoft 365 Business Premium -account.
    • Selecteer Afmelden onder Gebruikersinformatie
    • Selecteer Van account wisselen als je een bestaand Outlook -account wilt behouden en je wilt aanmelden bij je Microsoft 365 Business Premium -account.
    • Selecteer Van account wisselen onder Gebruikersinformatie

Beide opties verbinden je met je nieuwe OneDrive of SharePoint.

Activeer Microsoft 365 Business Premium

Activeer je Microsoft 365 Business Premium -abonnement door je licentie toe te passen.

1. Ga naar Bestand > Office -account .
  2. Selecteer onder Productinformatie de optie Licentie wijzigen om Microsoft 365 onder een ander account te activeren.
  3. Selecteer Licentie wijzigen onder Productinformatie
  4. Selecteer Account beheren om je Microsoft -app -installaties te beheren door je aan te melden bij de webinterface.
  5. Selecteer Account beheren onder Productinformatie
Waarschuwing: Als je je Business Premium-abonnement opzegt, wordt je Outlook na 30 dagen ingesteld op alleen-lezen.