Los problemen met kernbestanden op in WordPress

Je kunt de onderstaande stappen gebruiken om te achterhalen of een fout gerelateerd is aan WordPress -kernbestanden.

Opmerking: als je site zich op Managed WordPress -hosting bevindt, zijn de kernbestanden van WordPress vooraf geïnstalleerd met het hostingplan en is WordPress altijd up -to -date, dus je zou geen fouten moeten ondervinden met betrekking tot de kernbestanden.

Bereid je WordPress -site voor op het oplossen van problemen:

1. Je moet altijd een back-up van je site maken voordat je problemen oplost of wijzigingen aanbrengt.
  2. Schakel caching -plug -ins uit . Als je geen toegang hebt tot je WordPress -dashboard, kun je de plug -ins in de database of met FTP uitschakelen.
  3. Schakel WP_CACHE uit als je site dit gebruikt.

Zoek naar een kernbestandgerelateerde fout:

1. Schakel WordPress-foutopsporingsmodus in.
  2. Ga naar je site en controleer of er een PHP -fout is opgetreden.
  3. Als er een PHP -fout is, controleer dan of er naar een WordPress -kernbestand of -map wordt verwezen in het bestandspad.

Opmerking: deze fouten verwijzen vaak naar een bestand in de map wp-admin of wp- include.

Hieronder staat een voorbeeld:
    Fatale fout: vereisen (): openen is mislukt '/home/user/public_html/ wp- include /class-wp.php'
  4. Als het bestandspad in de fout een verwijzing naar een kernbestand of map bevat, kun je doorgaan met het oplossen van het probleem .
  5. Als de fout niet zichtbaar is op je website, moet je de fout melden:
  6. Als de logboeken of gedetailleerde fouten een PHP -fout weergeven die verband houdt met een kernbestand, kun je beginnen met het oplossen ervan .
  7. Schakel de WordPress-foutopsporingsmodus uit in het bestand wp-config.php doorWP_DEBUG van true naar false .

Verwante stappen

• Nadat je hebt gecontroleerd of het probleem te maken heeft met je WordPress -kernbestanden, kun je doorgaan om de WordPress -kernbestandfouten op te lossen.