Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Problemen met verificatie van iPhone -accounts oplossen

Lees hoe je problemen kunt oplossen met het instellen van GoDaddy Microsoft 365 op een iPhone of iPad als je de volgende foutmelding krijgt:

Exchange -account: kan de accountinformatie niet verifiëren.

Kan accountfout niet verifiëren

Ga als volgt te werk om deze fout op te lossen en het e -mailaccount aan je iPhone toe te voegen door de serverinformatie handmatig toe te voegen. Als je problemen ondervindt bij het verzenden en ontvangen van e -mail op een bestaand iPhone -e -mailaccount, neem dan contact op met de klantondersteuning .

1. Tik bij de fout op OK .
  2. Vul de volgende velden in en klik op Volgende :
    Veld Wat in te voeren ...
    E -mail Voer je Microsoft 365 GoDaddy e -mailadres in
    ServerVoer outlook.office365.com in
    Domein Laat dit veld leeg
    Gebruikersnaam Voer je e -mailadres in Microsoft 365 GoDaddy
    Wachtwoord Voer het wachtwoord van je e -mailadres in
    Beschrijving Optioneel veld
  3. Tik op Opslaan .
    Bewaar Exchange -informatie
  4. Tik op Opslaan .
    Bevestiging opslaan
  5. Tik op Opslaan .
    Wijzig de opties voor opslaan
  6. Je ziet je e -mailaccount op het scherm Wachtwoorden en accounts.