Problemen oplossen: HTML of aangepaste code wordt niet goed weergegeven

Als je problemen hebt met het toevoegen van HTML of aangepaste code aan je Website Builder-pagina, raadpleeg je de onderstaande lijst met mogelijke oplossingen.
Venster aangepaste code

Richtlijnen en beperkingen voor code

• Gebruik HTTPS in plaats van HTTP. (Ondersteuning voor HTTP wordt niet gegarandeerd.)
  • Gebruik de meest recente versie van je webbrowser. Gebruik Chrome voor de beste ervaring. In Internet Explorer, Microsoft Edge en Opera Mini kan het HTML-voorbeeld niet meer werken als de embed is veranderd. Als dit gebeurt, vernieuw je de pagina om je wijzigingen te zien, of schakel je over naar een andere browser.
  • Als je widget niet wordt weergegeven, geef je de hoogte een hogere waarde, bijv. 40 pixels.
  • Voor ingesloten content die van hoogte verandert als de gebruiker er iets mee doet, raden we aan om de hoogte geforceerd in te stellen op een waarde die deze veranderingen ondersteunt.
  • Wanneer je een link insluit, stel je de doelkenmerkwaarde in op "_blank" zodat deze wordt geopend in een nieuw tabblad of venster.
  • Bij het embedden van platte tekst of een URL, zet je deze in HTML-tags.
  • Hoe de HTML-widget reageert, hangt af van de code die je wilt embedden. Aangezien de embed in een iframe wordt geplaatst, kan de widget mogelijk niet goed reageren, zelfs als de originele content dit wel doet.
  • Het plaatsen van een Google AdSense-snippet in een iframe is een overtreding van het beleid van Google en wordt niet ondersteund. Zie daarvoor de volgende artikelen: Google AdSense toevoegen aan mijn website.