Producten annuleren

Je kunt producten die je niet meer wilt gebruiken, annuleren.

Wanneer je een product annuleert, stoppen we de factureringscyclus, verwijderen we het product van onze servers en is het product niet langer beschikbaar voor je. Eventuele gratis producten die aan het product zijn gekoppeld, worden eveneens geannuleerd.

Producten annuleren

  1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Ga naar het tabblad Betalingen.
  3. Klik op Productfacturering.
  4. Gebruik de selectievakjes om het product in te schakelen dat je wilt annuleren en klik vervolgens op Item annuleren.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit in het venster Geselecteerde items annuleren:
    • Klik op Bevestigen — Het product wordt onmiddellijk geannuleerd en uit je account verwijderd.
    • Klik op Annuleren — De annulering wordt beëindigd en het product blijft deel uitmaken van je account.

    OPMERKING: Als je een product annuleert, betekent dat niet dat je recht hebt op volledige of gedeeltelijke restitutie.

Er zijn bepaalde producten die niet via Accountmanager kunnen worden geannuleerd. In plaats daarvan moet je de volgende instructies in deze Help-artikelen volgen:


Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Hoe kunnen we je beter helpen?