Accountbeheer Help

Producten in mijn GoDaddy-account annuleren

Als je een product niet meer nodig hebt, kun je het annuleren om het product uit je account te verwijderen. We sturen je een bevestigingsmail die je moet beantwoorden en na je antwoord verwijderen we het product en de bijbehorende bestanden.

Opmerking:
Zie Mijn domein verwijderen als je een domein wilt opzeggen en dit uit je account wilt verwijderen.
Als je je product hebt gekocht via een mobiele app store, zoals Apple App Store of Google Play, moet je die mobiele app store gebruiken om wijzigingen in je abonnement aan te brengen.

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Verlengen en facturatie. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
    Ga naar Verlengen en facturatie
  2. Selecteer het product dat je wilt verwijderen en klik op Verlenging annuleren.
    Het pictogram voor Verlenging annuleren wordt gemarkeerd
  3. Klik op Mijn product verwijderen.
    klik op mijn product verwijderen
  4. Selecteer Om mijn verzoek uit te voeren, ga ik ermee akkoord dat ik het e-mailbericht moet openen en ‘Ja, ik wil verwijderen‘ moet selecteren.

Opmerking: Als je een domein met Ownership Protection opzegt, moet je je identiteit verifiëren. Selecteer Ja, dit product verwijderen en selecteer vervolgens Verifiëren en verwijderen. We sturen de verificatiecode via sms of een app voor verificatie als tweestapsverificatie al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Als dat niet het geval is, kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

5. Klik op E-mail versturen.
    selecteer om mijn verzoek te voltooien
  6. Wanneer je onze e-mail met "Weet je het zeker?" ontvangt, open je deze en klik je op Ja, ik wil verwijderen! We sturen je terug naar je account. Als je onze e-mail niet hebt ontvangen, moet je controleren of je accountprofiel up-to-date is.
  7. Klik op Product verwijderen. We bevestigen dat het product van je account is verwijderd. Als je wilt, kun je het feedbackvak gebruiken om aan ons te laten weten waarom je het product verwijdert.

Verwante stappen

• Je kunt mogelijk een restitutie aanvragen voor een geannuleerd product. Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid .
  • Nadat je al je producten hebt verwijderd, kun je je GoDaddy-account sluiten.

Waarschuwing: Je krijgt geen restitutie meer na de sluiting van je account. Zodra je account is gesloten, worden je accountgegevens verwijderd en kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie zoals anderszins toegestaan in ons restitutiebeleid

Meer informatie

• Als je automatisch verlengen annuleert voor een product, kun je het product blijven gebruiken tot het einde van je abonnement. Daarna wordt het product en alle bijbehorende bestanden verwijderd.

Hoewel deze stappen voor de meeste producten werken, hebben een aantal producten andere stappen nodig om te verwijderen of annuleren. Bekijk voor deze producten de volgende artikelen: