Producten toevoegen

Je kunt producten toevoegen en dingen bijsluiten zoals foto's, prijs, SKU, categorie, of een uitgebreide beschrijving. Markeer nieuwe of goed verkopende artikelen als uitgelichte producten. (Niet-productstorefront-pagina's worden anders verwerkt. Zie

.)

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Ga bovenaan het scherm naar het tabblad Producten en klik op Alle producten.
    Klik op Alle producten
  3. Klik op het tabblad Alle Producten op Product toevoegen.
  4. Voer een Productnaam in.
  5. Klik om een afbeelding van het product toe te voegen op Afbeelding toevoegen, ga naar de afbeelding en klik op Openen. (Ga voor afbeeldingslimieten naar
    .)
    klik op de knop Afbeelding toevoegen om productfoto toe te voegen

Opmerking: klik op Meer toevoegen onder de hoofdafbeelding om tot maximaal 10 afbeeldingen toe te voegen. Klik en sleep afbeeldingen om ze opnieuw in te delen; de eerste wordt de hoofdafbeelding. Om een afbeelding te verwijderen, beweeg je je muisaanwijzer erover en klik je op de prullenbak.
    Ga met de muisaanwijzer over de afbeelding en klik op de prullenbak

6. Voer een prijs in.

Opmerking: je kunt nu of later een Verkoopprijs toevoegen. Op de pagina Winkelen van de winkel wordt de verkoopprijs naast de gemarkeerde reguliere prijs weergegeven.

7. Voor nieuwe producten is het vakje Btw innen voor dit product al standaard geselecteerd. Als je geen btw wilt innen voor dit product, dan schakel je dit vakje uit.
  8. Gebruik het veld SKU (voorraadeenheid) om een uniek getal in te voeren voor het bijhouden van voorraad en het beheren van gerelateerde facturen. (Als je al een SKU hebt ingevoerd, wordt deze onder het veld weergegeven, druk dus gewoon op Enter/Return.)
    Productnummer in SKU-veld invoeren
  9. Gebruik Categorieën om het product toe te wijzen aan een bestaande productcategorie of om een nieuwe te maken.
    productcategorie selecteren
  10. Voor nieuwe producten is het vakje Weergeven in winkel al standaard geselecteerd. Dit garandeert dat je nieuwe producten in de winkel worden weergegeven. Schakel het vakje uit om producten die niet te koop zijn te verbergen, zoals seizoensgebonden artikelen.
  11. Het tabblad Beschrijving heeft een veld om het product te beschrijven, hyperlinks, extra afbeeldingen of video toe te voegen. (Zie
    .)
    Beschrijving voor tekst, koppelingen, video's gebruiken
  12. Als je een product hebt toegevoegd, klik je op Opslaan of Opslaan en nog eentje toevoegen.
  13. Klik om terug te keren naar de lijst met al je producten op het tabblad Producten en selecteer Alle producten.

Op de pagina Alle producten kun je ook productvermeldingen bijwerken, een productpagina kopiëren om sneller een vergelijkbare pagina te bouwen, of pagina's die je niet langer nodig hebt verwijderen. Om foto's toe te voegen aan je niet-product pagina's, ga je naar

.

Knoppen Bewerken, Kopiëren, Verwijderen Overige productopties
Een product bewerken Klik op het potloodpictogram.
Een product kopiëren Klik op het kopieerpictogram om een nieuwe productpagina met dezelfde informatie te maken. Bewerk vervolgens de productnaam, SKU, of vervang de afbeelding.
Een product verwijderen Klik op de prullenbak voor het product dat je wilt verwijderen, of selecteer de vakjes voor meerdere producten en klik op Verwijderen.