E-mailmarketing van Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Publiceer een aanmeldingsformulier op je website

Je kunt je aanmeldingsformulier in een paar eenvoudige stappen toevoegen aan je website.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Aanmeldingsformulieren bovenaan je pagina.
  3. Klik op Bewerken onder het formulier dat je aan je site wilt toevoegen.

Opmerking: als je nog geen formulier hebt gemaakt, moet je een nieuw formulier maken .

4. Klik op de knop Embedden bovenaan de pagina voor het bewerken van formulieren.
  5. Hier heb je 3 opties voor het insluiten van je formulier.
    Embed optie Beschrijving
    Opgemaakt insluiten Deze optie gebruikt een iframe om je formulier precies weer te geven zoals je het hebt opgemaakt en hoe het wordt weergegeven op de formulierbewerkingspagina. Als je een koptekstafbeelding voor je formulier hebt geüpload, of de koptekstkleur wilt gebruiken die je hebt geselecteerd, is deze optie iets voor jou.

Opmerking: Als je het getal wijzigt onder De breedte van je formulier aanpassen , klik dan op het vinkje nadat je de wijziging hebt aangebracht. Kopieer vervolgens de code nadat je op het vinkje hebt geklikt.

Gewoon insluiten Deze optie is het beste als je alleen de basis -HTML en JavaScript wilt, maar niets anders. Als je wilt dat je formulier de stijlinstellingen van je website aanneemt, of als je aangepaste wijzigingen in de code wilt aanbrengen, dan is dit jouw optie.
    Zijtabblad Insluiten Deze optie is vergelijkbaar met Styled Embed, maar plaatst een knop aan de linkerkant van je website. Wanneer op de knop wordt geklikt, wordt het registratieformulier in het midden van de pagina weergegeven. Je kunt ook beslissen of je het formulier na een bepaalde tijd automatisch wilt laten verschijnen. Om een live voorbeeld met je instellingen te zien, klik je op Probeer het uit!
  6. Zodra je een embed -versie hebt geselecteerd, klik je in het codevenster en kopieer je alle code.
  7. Plak de code in je site-editor, waar je maar wilt dat je registratieformulier wordt gepubliceerd.
  8. Sla je wijzigingen op je site op en publiceer deze indien nodig opnieuw.

Als je de Styled Embed -code gebruikt en het formulier wordt afgebroken, kun je proberen enkele velden te verwijderen om het in het iframe te laten passen. Of gebruik de optie Normaal insluiten.