Publiceer je site

Nadat je kritisch naar je website hebt gekeken en ervoor hebt gezorgd dat deze er precies zo uitziet als jij wilt, kun je in Website Builder v7 het voorbeeld bekijken van hoe je website online functioneert. Hebben we al gemeld dat je een gratis versie van je website voor mobiele apparaten krijgt? Daar zorgen we namelijk voor!

Als je klaar bent met je website en deze aan de wereld wilt laten zien, hoef je nog maar een paar keer te klikken om je website online te publiceren.

Een voorbeeld weergeven van je website met Website Builder

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik op de knop Voorbeeld.
  4. Klik op Voorbeeld van desktopversie of Voorbeeld van mobiele versie (alleen voor de abonnementen Business en Business Plus) om te zien hoe je website eruit ziet.
  5. Klik op Voorbeeld afsluiten om door te gaan met het bewerken van je site.

Je website publiceren met Website Builder

Klik op Publiceren om je website vanaf de voorbeeldpagina te publiceren.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik op Publiceren naast het pictogram met de drie balken (Instellingen beheren) rechtsboven.
  4. Klik op Publiceren om te bevestigen dat je klaar bent om je website online te zetten.
  5. Je site is live; voer je domeinnaam in je browser in om je site live te bekijken.