Publiceren TrustedSite ongedaan maken


Je kunt altijd de publicatie van het vertrouwensmerk van de TrustedSite op je website ongedaan maken.

Het lijkt erop dat je niet bent ingelogd. Als je hierboven inlogt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

  1. Ga naar de pagina Domeininstellingen.
  2. Klik op de pagina Domeininstellingen op TrustedSite beheren:
  3. TrustedSite beheren

  4. Klik op de pagina TrustedSite-rapport op Publiceren vertrouwensmerk ongedaan maken:
  5. Publiceren TrustedSite ongedaan maken

  6. Je ontvangt het volgende bericht: Publiceren vertrouwensmerk ongedaan maken? Zo verwijder je het vertrouwensmerk van je website en kun je DNS-records bewerken. Je kunt het vertrouwensmerk altijd publiceren om het opnieuw weer te geven op je website. Klik op Publiceren vertrouwensmerk ongedaan maken als je de publicatie ongedaan wilt maken.
  7. Opmerking: het publiceren van het vertrouwensmerk van je TrustedSite ongedaan maken is niet hetzelfde als je vertrouwensmerk annuleren. Je kunt het vertrouwensmerk altijd opnieuw publiceren.

Je kunt nu je DNS-records bewerken of aanpassen.

Het kan tot 24 uur duren voordat het publiceren van je vertrouwensmerk ongedaan wordt gemaakt op je website. Wacht 72 uur voordat je publiceren ongedaan maakt en voordat je opnieuw gaat publiceren.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.