Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Push je testomgeving naar de productiesite

Nadat je aan wijzigingen in je Beheerde WordPress -testsite hebt gewerkt, kun je alle wijzigingen die je hebt aangebracht naar je live site pushen.

Opmerking: Staging -sites zijn beschikbaar als je een Deluxe-, Ultimate-, Developer- of Pro -beheerde WordPress -account hebt. Als je een Basic -account hebt, moet je je account upgraden om een testsite te gebruiken.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    selecteer enscenering
  4. Klik op Synchronisatieopties .
  5. Voor beheerde WordPress Pro -accounts (alleen beschikbaar in de VS en Canada), selecteer je Staging kopiëren naar productie en selecteer je vervolgens een van deze opties:
    Kies deze optie ... ... om dit te doen:
    Thema- en plug -inbestanden Overschrijf alleen het live -thema en de plug -ins en eventuele aanvullende code (bijvoorbeeld CSS of JavaScript) op de live website. Overschrijft geen uploads, posts, pagina's en plug-inconfiguraties op de live website.
    Alle bestanden en database Overschrijf alle bestanden (plug -ins, thema's, media) en de database van de site (posts, pagina's, opmerkingen).

    Selecteer voor Deluxe-, Ultimate- en Developer -accounts Staging naar productie pushen en selecteer vervolgens Content overschrijven om al je wijzigingen (bijvoorbeeld nieuwe posts, opmerkingen of pagina's) door te voeren naar je live website.

    Waarschuwing: Het synchronisatieproces overschrijft standaard alleen bestanden. Als je pusht terwijl Content overschrijven is geselecteerd, wordt de database ook overschreven. Zorg ervoor dat de inhoud die je hebt op de testsite is wat je wilt op de live site voordat je de wijzigingen doorvoert naar productie.
  6. Klik voor Pro -accounts op Nu synchroniseren .

    Klik voor Deluxe-, Ultimate- en Developer -accounts op Synchroniseren .

Opmerking: Aangepaste code of middelen die niet zijn opgeslagen in de map /wp-content, worden niet verplaatst van en naar staging.

Meer informatie