Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Reageren op aanbiedingen bij het kopen van domeinnamen

Wanneer je een domeinnaam koopt via GoDaddy Auctions®, kun je een bod uitbrengen op een domeinnaam, zelfs als deze onder de vraagprijs ligt, zolang het maar hoger is dan het minimale bod. De verkoper kan je bod accepteren, tegenspreken of weigeren. Je kunt op je beurt elk tegenbod accepteren of weigeren.

Omdat tegenaanbiedingen maar zeven dagen bindend zijn, moet je binnen zeven dagen reageren, anders vervalt de aanbieding. Als een bod of tegenbod binnen zeven dagen wordt geaccepteerd, is de transactie bindend en moet deze worden afgerond.

Een tegenbod indienen bij een verkoper

1. Meld je aan bij GoDaddy Auctions .
  2. Plaats de muisaanwijzer op Biedlijst en selecteer Bieden.
  3. Klik op (# aanbiedingen) voor de domeinnaam.
  4. Klik op Teller .
  5. Voer in het veld Bedrag tegenbod het bedrag in dat je wilt bieden.
  6. Klik op Tegenbod .
  7. Lees en accepteer de Servicevoorwaarden.
  8. Klik op Bevestigen .
  9. Opmerking: Nadat verkopers een bod voor een domeinnaam hebben ontvangen, kunnen ze ervoor kiezen hun vermelding om te zetten naar een openbare veiling van 7 dagen. Als dit gebeurt, wordt je bod ingesteld als het eerste bod en wordt de domeinnaam toegevoegd aan je biedingslijst. Als je een bod hebt gedaan dat niet is geaccepteerd, wordt de domeinnaam toegevoegd aan je kijklijst. Zie voor meer informatieVeelgestelde vragen veilingen

Om een bod of tegenbod van een verkoper te accepteren

1. Meld je aan bij GoDaddy Auctions .
  2. Plaats de muisaanwijzer op Biedlijst en selecteer Bieden.
  3. Klik op (# aanbiedingen) voor de aanbieding.
  4. Klik op Accepteren om de details van de aanbieding te bekijken.
  5. Klik op Aanbieding accepteren om de aanbieding te accepteren.
  6. Lees en accepteer de bevestiging.
  7. Klik op Bevestigen .