FTP -gebruikers verwijderen uit mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de FTP -accountfunctie van cPanel om ongewenste FTP -gebruikers uit je Linux -hostingaccount te verwijderen.

Opmerking: Je kunt geen speciale FTP -accounts verwijderen, zoals het account voor de site -eigenaar.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In de linkerbovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u FTP Manager.
    selecteer ftp -manager
  4. Selecteer in het gedeelte FTP -accounts van cPanel, naast het account dat je wilt verwijderen, Verwijderen . Het bevestigingsbericht toont de FTP -aanmelding voor dat gebruikersaccount en het pad naar de basismap van die gebruiker.
  5. (Optioneel) Selecteer Verwijderen van de gebruiker aanwijst om van die gebruiker home directory en alle bestanden daarin te verwijderen.

Waarschuwing: Als de basismap van deze FTP -gebruiker is toegewezen aan de map public_html, wordt de inhoud van de website verwijderd als je deze optie selecteert .

6. Selecteer Verwijderen . Het FTP -gebruikersaccount (en de basismap van die gebruiker als je dit hebt geselecteerd) worden verwijderd.