Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder mijn site

Als je een site niet langer wilt gebruiken, kun je deze verwijderen uit je beheerde WordPress -account.

Opmerking: als je een beheerde WordPress -website met een domein verwijdert, wordt het domein automatisch geparkeerd totdat je het opnieuw gebruikt met een ander hostingproduct.

Waarschuwing: als je je site verwijdert, wordt alle inhoud van je beheerde WordPress -website definitief verwijderd. Je moet je website alleen verwijderen als het goed gaat met het opnieuw opbouwen van je website vanaf het begin.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt verwijderen op het pictogram met drie stippen in de rechterhoek en selecteer vervolgens Verwijderen .
    Site verwijderen
  4. Typ reset en klik vervolgens op Verwijderen om het verwijderen van de site te voltooien.

Meer informatie

  • Als je je account met dat domein opnieuw instelt, wordt de domein -DNS automatisch bijgewerkt zodat deze verwijst naar je beheerde WordPress -hosting.