Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de naam van bestanden in mijn Windows -hostingaccount

Je kunt de naam van bestanden die je hebt geüpload naar je hostingaccount wijzigen.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op het tabblad Bestand.
  6. Klik op naast het bestand dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Naam wijzigen .
  7. Voer de nieuwe naam in en klik op OK .