Mijn domeinen verlengen

Verleng domeinen handmatig en herstel recent geannuleerde domeinen in je account. Controleer eerst de kosten van het verlengen door je domeinkolommen aan te passen. Als je domein al verlopen is, kun je proberen om het te herstellen.

Opmerking: Domeinen die onderdeel zijn van een bundel, kunnen instellen dat de bundel maandelijks wordt verlengd.
  1. Meld je aan bij de Domeinportfolio van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam en wachtwoord.)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast de domeinnaam en klik dan op alles selecteren.
    schermafbeelding van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Nu verlengen in het actiemenu.
  4. Kies je verlengingsinstellingen en selecteer vervolgens Doorgaan.
    • Vink het vakje naast Automatisch verlengen inschakelen aan, zodat je domeinregistratie niet wordt onderbroken.
  5. Voltooi het verlengen van je domeinen tijdens het afrekenen in de winkelwagen.

Uw bijgewerkte vervaldatum zal binnen 90 minuten te zien zijn in je account.