De volgorde van pagina's in mijn navigatiemenu wijzigen

Terwijl je je site opbouwt, moet je mogelijk de volgorde van de pagina's in de navigatiebalk van je website wijzigen. Als je je later bedenkt, kun je ze snel opnieuw bestellen. Je kunt ook overwegen om van je pagina's een vervolgkeuzemenu te maken .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. In het menu Site Navigation, selecteert u het pictogram na te bestellen pagina's. Selecteer Pages in de mobiele app.
    Schermafbeelding van het pictogram Pagina's verplaatsen in de sitenavigatie
  5. Gebruik de regels naast elke pagina om je pagina's in de juiste volgorde te slepen. Je startpagina is altijd de eerste pagina.

Opmerking: als je items aan een leeg vervolgkeuzemenu wilt toevoegen, wijzig je de pagina-instellingen van het lege vervolgkeuzemenu en selecteer je Menu-instellingen .

6. Selecteer Gereed als je klaar bent.
  7. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer info