Repareer mijn WordPress -site die vastzit in de onderhoudsmodus

Wanneer je WordPress, plug -ins of thema's bijwerkt vanuit je WordPress -dashboard, wordt je site tijdens de update in de onderhoudsmodus gezet. Vervolgens zien bezoekers in plaats van de inhoud van de site een algemene melding die automatisch moet worden verwijderd zodra de updates zijn voltooid.
melding dat de site vastzit in de onderhoudsmodus van WordPress
Soms kan de site echter vastlopen in de onderhoudsmodus. Je kunt elke FTP -app gebruiken om dit op te lossen, maar we raden FileZilla aan.

Opmerking: Als je een plug -in hebt gebruikt om de site in onderhoudsmodus te zetten, zijn de onderstaande stappen niet van toepassing. Probeer in plaats daarvan de plug -in voor de onderhoudsmodus te deactiveren en neem contact op met de ontwikkelaar van de plug -in als het probleem zich blijft voordoen.

1. Maak verbinding met je hostingaccount via FTP .
  2. Open in het gedeelte Externe site (met de bestanden op je hostingaccount) de map met je WordPress -site.
  3. Selecteer het .onderhoudsbestand en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen .

Opmerking: Het .onderhoudsbestand is standaard verborgen in sommige apps voor bestandsbeheer, dus zorg ervoor dat je de optie inschakelt om verborgen bestanden weer te geven als je het bestand niet ziet.

4. Meld je aan bij je WordPress -dashboard en controleer of de updates zijn geslaagd. Als dit niet het geval is, probeert u de updates een voor een opnieuw.

Probeer de updates een voor een uit te voeren om te voorkomen dat je site opnieuw vastloopt in de onderhoudsmodus.

Meer informatie

• Als je de browser Chrome , Firefox of Edge gebruikt, kun je incognito of privé browsen inschakelen om te controleren of je site werkt.
  • Als je dit probleem niet zelf wilt oplossen, kan ons WordPress Premium Support -team dat voor je doen.