Beantwoord WP Premium Support -aanvragen

Soms heeft een WP Premium Support -ontwikkelaar meer informatie nodig voordat hij of zij je verzoek kan voltooien. Je kunt vanuit je dashboard berichten sturen naar de ontwikkelaars.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je WP Premium Support -dashboard ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het betreffende domein
  3. Klik op de taak nummer in kwestie in de Task # kolom om de geschiedenis te openen voor die aanvraag
  4. Gebruik het gedeelte Een bericht verzenden om contact op te nemen met de ontwikkelaars van WP Premium Support over deze taak
    1. Voer je opmerkingen of reactie in waar er staat " Typ hier "
    2. Klik op de knop Bladeren door bestanden om gerelateerde bestanden toe te voegen
    3. Blader op je lokale computer naar het gerelateerde bestand en selecteer het
    4. Klik op OK
  5. Als je klaar bent om te reageren, klik je op de knop Verzenden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over een voltooide aanvraag, dan kun je deze openen door te reageren op het ticket vanaf dezelfde pagina binnen 14 dagen nadat deze is voltooid.

Meer informatie: