Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wachtwoorden van databasegebruikers opnieuw instellen in Plesk -hosting

Je kunt je aanmelden bij de databases van je website als een van de gebruikers die je hebt gemaakt. Als je je niet kunt aanmelden, probeer dan het wachtwoord van de gebruiker opnieuw in te stellen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op Databases .
  6. Ga naar het tabblad Gebruikers.
  7. Klik op de gebruiker wiens wachtwoord je wilt wijzigen.
  8. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .

Opmerking: als je een op MySQL gebaseerde toepassing gebruikt, zoals WordPress®, moet je je verbindingsreeksen bijwerken om het nieuwe wachtwoord te gebruiken.