Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Reset het e-mailwachtwoord van een gebruiker

Lees hoe u, een Workspace-accountbeheerder, gebruikerswachtwoorden opnieuw kunt instellen in het Workspace Control Center (inclusief uw eigen wachtwoord).

Notitie: Dit artikel is specifiek voor e-mailwachtwoorden van Workspace.
Hulp voor Office 365 wachtwoorden
Hulp voor e-mailwachtwoorden van cPanel
Hulp voor het wachtwoord van uw GoDaddy-account
Als je geen Workspace-accountbeheerder bent, stuur deze instructies dan naar de accounteigenaar zodat deze je wachtwoord voor je kan resetten.

1. Log in op uw Workspace-e-mailaccount. ( Hulp nodig bij het inloggen? )
  2. Klik op de uitbreiden pictogram in de rij van het e-mailadres dat u wilt wijzigen.
    Klik op het uitvouwpictogram
  3. Klik op de Bewerk om het Bewerk account opties.
    Klik op de optie Bewerken
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in het Wijzig wachtwoord en in de bevestig wachtwoord velden.
    Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig het
  5. Klik Opslaan . Mogelijk moet u het Bewerk account bladzijde. U zou bevestigingsberichten moeten zien, aangezien die wachtwoordupdate van toepassing is op andere accountgebieden, zoals de agenda.

Notitie: Het kan tot 30 minuten duren voordat uw nieuwe wachtwoord dienovereenkomstig is. Laat uw gebruiker het proberen nadat er 30 minuten zijn verstreken inloggen op hun e-mail opnieuw.