Reset permalinks in WordPress

Als je WordPress -permalinks kapot zijn, of als je pagina's een foutmelding Pagina niet gevonden (404) weergeven, kun je de onderstaande stappen gebruiken om de permalinks in WordPress opnieuw in te stellen.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Instellingen > Permalinks.
  4. Wijzig de permalink -structuur in Normaal .
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
  6. De URL op de pagina's van je website moet de permalink -instellingen weergeven die je hebt geselecteerd.