Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Reset WordPress -permalinks in de database

Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de optimalisatie van zoekmachines (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten. WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's.

Indien nodig kun je WordPress -permalinks terugzetten naar hun standaardinstelling in de database.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).

Opmerking: in cPanel Hosting moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

3. Klik op de wp_options tafel.
  4. Zoek de vermelding permalink_structure in de kolom option_value.
  5. Klik op de knop Bewerken.
  6. Verwijder de tekst onder het veld option_value voor deze invoer en laat deze leeg.
  7. Klik op Ga .
  8. De URL op de pagina's van je website moet de standaard permalink -instellingen voor WordPress weergeven.