Stel het Workspace Email -wachtwoord van een gebruiker opnieuw in

Als de Workspace Email -beheerder kun je gebruikerswachtwoorden opnieuw instellen in het Workspace Control Center (inclusief die van jezelf).

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de uitvouwknop in de rij van het e -mailadres dat je wilt wijzigen.
    Klik op het uitvouwpictogram
  3. Selecteer Bewerken om de opties voor Account bewerken te openen.
    Klik op de optie Bewerken
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in bij Wachtwoord wijzigen en Wachtwoord bevestigen .
    Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig dit
  5. Selecteer Opslaan . Mogelijk moet je de pagina Account bewerken sluiten. Je zou een bevestiging moeten zien dat het wachtwoord is bijgewerkt.

Opmerking: het kan tot 30 minuten duren voordat je nieuwe wachtwoord dit doet. Vraag de gebruiker zich na 30 minuten aan te melden bij zijn of haar e -mailadres .