Start mijn inkomende domeinoverdracht opnieuw

Mogelijk moet je de domeinoverdracht opnieuw starten nadat je problemen met je huidige registerhouder hebt opgelost, zoals het ontgrendelen van het domein of als de overdracht eerder is geweigerd. Bekijk onze handleiding voor overdrachtsstatussen voor meer informatie.

1. Log in om je GoDaddy Transfers pagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Overdrachten binnen en selecteer vervolgens het tabblad Overdracht opnieuw starten. Vind een specifiek domein door het zoekvak boven je domeinlijst te gebruiken.
  3. Vink het vakje aan naast het domein dat je opnieuw opstart of selecteer het vinkje en Alles selecteren .
  4. Selecteer Overdracht opnieuw starten boven je domeinlijst.

Je ziet een bevestiging dat je overdracht opnieuw is gestart. Domeinoverdrachten duren meestal 5 tot 7 dagen.

Meer info

• Migreer je WordPress -site en Microsoft 365 naar GoDaddy om je online aanwezigheid in één account te beheren.
  • Gebruik tweestapsverificatie om je hele GoDaddy-account te beschermen.