Een database herstellen in mijn Linux -hostingaccount

Als je database is gehackt of beschadigd, kun je als volgt je database herstellen vanaf een handmatige cPanel -back -up.

Opmerking: bij deze stappen wordt ervan uitgegaan dat je een handmatig back -upbestand hebt gemaakt in cPanel. Als je geen back -upbestand hebt, neem dan contact op met een GoDaddy -gids voor hulp . Zie als je Site Backup hebtMijn website herstellen met Site Backup om je database te herstellen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in het gedeelte Bestanden op Back -up maken .
  5. Klik onder Een MySQL -databaseback -up herstellen op Bladeren en selecteer vervolgens het SQL -back -upbestand op je lokale computer.
  6. Klik op Uploaden .

Meer informatie

• Wil je dat wij automatisch de back -ups verzorgen? Meer informatie over Websiteback -up .