Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn website herstellen

Beheerde WordPress -accounts bieden 30 dagen aan back -ups voor de bestanden en database van je WordPress -installatie. Je kunt ervoor kiezen om je bestanden, je database of beide te herstellen.

Waarschuwing: Alle wijzigingen die zijn aangebracht na de geselecteerde back -updatum gaan verloren. Als je bijvoorbeeld je database herstelt, worden items zoals verkooprecords, posts en opmerkingen die na de geselecteerde back -updatum zijn geschreven, gewist.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in het gedeelte Beheerde WordPress de optie Beheren naast de site die je wilt herstellen.
  3. Selecteer in het menu bovenaan Back -ups .
    1. Om een backup van uw account nu, onder Backup, Selecteer nu Backup.
    2. Om een back -up te maken van bepaalde bestanden of databases en deze te downloaden, selecteer je onder Back -upgeschiedenis een datum. Selecteer vervolgens Back -up downloaden en kies het type back -up dat u wilt herstellen:

Kies: Als dit is gebeurd:
      Bestanden Je hebt onlangs thema's/plug -ins toegevoegd, gewijzigd of bijgewerkt.
      Je hebt onlangs bestanden geüpload via sFTP.
      Je hebt thema's/plug -ins bewerkt met de WordPress -editor.
      Database Je hebt enkele instellingen gewijzigd en je site werkt niet meer.
      Je moet een grote hoeveelheid recente spam opschonen.
      Je gebruikersnaam/wachtwoord is zonder je medeweten gewijzigd.
      Bestanden en database Je site laadt alleen een wit scherm.
      De beveiliging van je site is aangetast.

4. Selecteer Herstellen .