Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

Mijn website herstellen

De website-editor van Website Builder slaat elke wijziging op terwijl je werkt. Er worden automatisch back-ups gemaakt bij grote wijzigingen, zoals het veranderen van je thema, het publiceren van je site of het verwijderen van een sectie. Sommige mensen maken ook graag handmatige back-ups (ook opgeslagen in je Sitegeschiedenis).

Waarschuwing: als je je site met een back-up terugzet, worden alle wijzigingen op je website van na de hersteldatum en -tijd verwijderd. Geüploade afbeeldingen, producten of afspraken worden niet verwijderd, want die worden beheerd vanuit het menu op het Dashboard.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Ben je nog niet in je website-editor, selecteer dan Website en kies vervolgens Site bewerken in het menu.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Sitegeschiedenis.
  6. Richt je muis op de back-up die je wilt terugzetten en selecteer Terugzetten. Nadat je je content hebt teruggezet, toont de websitebouwer een bevestigingsbericht en wordt de pagina ververst.
    De knop Terugzetten
  7. Selecteer Publiceren om je wijzigingen openbaar te maken.

Meer informatie