GoDaddy Pro Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn website herstellen vanuit een ZIP -bestand in GoDaddy Pro

Je kunt een directe downloadlink gebruiken naar het Zip -bestand dat een back -up van je website bevat om de website te herstellen vanuit GoDaddy Pro.

Opmerking: alleen back -ups gemaakt in GoDaddy Pro kunnen worden gebruikt voor het herstelproces.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en selecteer Back -ups .
    Open back -ups
  4. Selecteer Herstellen vanuit ZIP .
  5. Voer de URL in die naar een ZIP -archief leidt in URL invoeren voor zip -archief .

Opmerking: als je een Dropbox -downloadlink gebruikt, verander je dl = 0 in dl = 1 aan het einde van de URL om een directe downloadlink te maken.

6. Optioneel: Voer in Nieuwe beheerder maken de nieuwe aanmeldgegevens voor WordPress -beheerders in. Als dit formulier leeg wordt gelaten, wordt de WordPress -beheerder uit de back -up hersteld.
  7. Selecteer Herstellen .