Rondleiding met Linux -hosting Deel 1: Mijn accountdashboard

We weten dat je aan de slag wilt met het bouwen van je website en het beheren van je Linux -hostingaccount. Deze rondleiding laat je alle plekken zien waar je werkt. Laten we beginnen met een blik op het dashboard van je account.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Webhosting , en selecteer naast je Linux -hostingaccount Beheren .
    selecteer beheren

Het dashboard van je account wordt geopend in een nieuw browservenster of tabblad. Je ziet je domeinnaam bovenaan.
    accountdashboard

Wat staat er in het Dashboard?

Op het Dashboard voer je accountgerelateerde taken uit, zoals het upgraden van je account naar een hoger niveau of het vinden van verbindingsinformatie voor je server. Een paar van de belangrijkste dingen die je kunt doen vanuit dit Dashboard zijn:

• Meer domeinnamen aan het account toevoegen: Al onze Linux -hostingabonnementen (behalve Economy) ondersteunen meerdere websites en domeinen. Als je er klaar voor bent om meer sites en domeinen toe te voegen, selecteer je in het gedeelte Websites (net onder je primaire domeinnaam) Website toevoegen .
      selecteer website toevoegen om meer domeinen toe te voegen
    • Beginnen met WordPress: Als je WordPress hebt geïnstalleerd tijdens de installatie (zoals de meeste van onze klanten) en je kunt niet wachten om aan de slag te gaan, selecteer dan in de sectie Websites Beheerder . We leiden je rechtstreeks naar WordPress & mdash; aanmelden is niet nodig!
      selecteer admin om WordPress te openen

Wat zit er in het actiecentrum?

Net onder het gedeelte Websites vind je het Actiecentrum . Hier vind je koppelingen naar nuttige supportartikelen, informatie over nieuwe softwareversies en meer. We werken het actiecentrum elke maand bij.

Opmerking: als je WordPress hebt geïnstalleerd tijdens de installatie, kijk dan in het Actiecentrum voor een koppeling naar ons Help -artikel "Aan de slag met WordPress in Linux -hosting"— een lijst met de meest aanbevolen dingen om te doen om te beginnen met het bouwen van je WordPress-website.

Andere tabbladen voor meer geavanceerd werk

Bovenaan het Dashboard, net boven je primaire domeinnaam, zie je een paar tabbladen.
    accountdashboard -tabbladen /p >

De taken die je op deze tabbladen kunt vinden, zijn voor meer geavanceerd werk, zoals werken met je database, bestanden verplaatsen in het account of meer FTP -gebruikers toevoegen aan je account.

Onze volgende stop op de tour: WordPress

Laten we de rondleiding voortzetten met een blik op WordPress.

Of, als je niet van plan bent om WordPress te gebruiken, kun je doorgaan naar onze blik op cPanel .