Root- of beheerderstoegang inschakelen voor mijn Generation 4-server

Volg de volgende stappen om roottoegang (sudo- of substitute-/superuser) tot je beheerde of volledig beheerde server in te schakelen. Je hebt dit soort toegang mogelijk nodig om applicaties te installeren of om wijzigingen op hoog niveau uit te voeren aan je serverconfiguratie.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in je pagina Mijn producten op Serversen klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik in de sectie Instellingen naast Beheerderstoegang op Beheren.
  4. Selecteer Beheertoegang inschakelen (sudo-toegang tot rootaccount) en klik op Opslaan. In de sectie Instellingen is Beheerderstoegang nu ingeschakeld.