Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Safari op iPhone en iPad: wis je cache

Als je problemen ondervindt bij het weergeven van je website, kun je proberen je cache te wissen en vervolgens je site opnieuw te bezoeken.

1. Open de app Instellingen op je mobiele apparaat.
  2. Tik op Safari .
  3. Tik op Geschiedenis en websitegegevens wissen.
  4. Tik op Geschiedenis en gegevens wissen om de cache te wissen.

Verwante stap

• Probeer je website opnieuw te bekijken.