Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Safari: wis je cache

Als je problemen ondervindt bij het weergeven van je website, kun je proberen je cache te wissen en vervolgens je site opnieuw te bezoeken.

Opmerking: als je je cache in Safari wist, worden ook alle wachtwoorden verwijderd, hoewel er geen wachtwoorden worden verwijderd die zijn opgeslagen in je Mac OS X -sleutelhanger.

1. Selecteer in het Safari -menu Voorkeuren .
    De optie Voorkeuren is gemarkeerd in het Safari -menu
  2. Selecteer het tabblad Geavanceerd en selecteer het vakje naast Ontwikkelingsmenu weergeven in de menubalk onder aan het venster.
  3. Sluit het venster Voorkeuren.
  4. Selecteer het vervolgkeuzemenu Ontwikkelen boven aan je scherm en selecteer Caches leegmaken .

Verwante stap

• Probeer je website opnieuw te bekijken.