Bewaar en exporteer Workspace Email met Thunderbird

Exporteer je Workspace Email met Thunderbird op Mac of Windows. Je berichten worden opgeslagen als .eml -bestanden, die je kunt uploaden naar de meeste e -mailclients, waaronder Outlook.

Voordat je je e -mail kunt exporteren, moet je:

Stap 1: E -mail exporteren

Je exporteert berichten uit je Postvak IN en Postvak UIT als afzonderlijke .eml -bestanden. Als je bijvoorbeeld 10 berichten hebt, worden deze opgeslagen als 10 .eml -bestanden. Maak mappen op je computer (zoals in je Downloads) om de .eml -bestanden die in je Postvak IN horen en de .eml -bestanden die in je Postvak UIT horen bij te houden.

1. Open Thunderbird .
  2. Selecteer de map Postvak IN met de berichten die je wilt exporteren.
  3. Selecteer alle berichten die je wilt opslaan. Gebruik Ctrl+A voor Windows of Cmd+A voor macOS.
  4. Selecteer en houd vast (of klik met de rechtermuisknop) en kies Geselecteerde berichten opslaan en vervolgens EML-indeling .
  5. Selecteer de map op je computer waar het bericht wordt opgeslagen.
  6. Selecteer Openen . Je berichten worden opgeslagen als .eml -bestanden in de map. Dit kan, afhankelijk van het aantal bestanden, enkele minuten duren.

Herhaal dit voor je Postvak UIT en eventuele andere bestanden om hun berichten op te slaan en te exporteren.

Stap 2: E -mail importeren

Nu je e -mail is opgeslagen als .eml -bestanden, kun je deze importeren in Outlook of een andere e -mailclient. Zo importeert u .eml -bestanden in Outlook.

1. Open Outlook .
  2. Maak nieuwe mappen om je berichten van Workspace Email op te slaan. Selecteer in je Postvak IN of Postvak UIT en houd vast (of klik met de rechtermuisknop) en kies Nieuwe map . Voer een mapnaam in en selecteer de Enter -toets.
  3. Open op je computer de map waarin je je .eml -bestanden hebt opgeslagen.
  4. Sleep de .eml -bestanden naar je nieuwe Outlook -map. Je .eml -bestanden worden toegevoegd aan Outlook als nieuwe berichten die je altijd kunt openen.

Je kunt hetzelfde type proces gebruiken om e -mailbestanden naar andere e -mailclients te verplaatsen.