Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel DISSALLOW_FILE_EDIT in WordPress in

Controleer of WordPress up-to-date is De WordPress-versie privé maken
Blokkeer PHP in mappen Het WordPress-readme-bestand verwijderen
Schakel DISSALLOW_FILE_EDIT in WordPress in

Om je WordPress -site nog meer te beschermen tegen ongewenste wijzigingen, kan het belangrijk zijn om een instelling in te schakelen om wijziging van je plug -in en themabestanden te voorkomen.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Sucuri -beveiliging > Instellingen .
  4. Klik op het tabblad Harden.
  5. Zoek de sectie Plug -in en Thema -editor .
  6. Als de sectie rood is, klik je op de knop Verharding toepassen.

Je hebt nu voorkomen dat je WordPress -plug -in en themabestanden zo gemakkelijk worden bewerkt door kwaadaardige code.