Schakel DNSSEC in op mijn domein

Voeg een extra beveiligingslaag toe aan je domeinen door te upgraden naar Premium DNS en DNSSEC, Domain Name Security Extensions, in te schakelen. De extra beveiliging wordt toegevoegd door digitale handtekeningrecords (DS) toe te voegen aan de DNS -informatie van het domein. GoDaddy verwerkt automatisch DS -records voor uw domein wanneer het domein de naamservers van GoDaddy gebruikt. Als je domein is ingesteld op naamservers van derden en je gebruikt zelfbeheerde DNSSEC , moet je handmatig een DS-record voor DNSSEC toevoegen .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer DNSSEC in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer onder Ingeschakeld AAN . Je kunt niet zowel DNSSEC als secundaire DNS gebruiken met dezelfde domeinnaam.
  6. Voer je e -mailadres in het veld Wijzigingen e -mailtoets naar: in.
  7. Klik op Toepassen om je wijzigingen op te slaan.

We behandelen al je DNSSEC -instellingen voor je zodra deze is ingeschakeld, dus je hoeft verder niets te doen. Het kan tot 48 uur duren voordat je DNSSEC -instellingen wereldwijd van kracht worden.