Schakel een WordPress -plug -in uit met FTP

Soms moet je een plug -in deactiveren tijdens het oplossen van een probleem op je WordPress -website. Als je je niet kunt aanmelden bij WordPress, kun je plug -ins uitschakelen via FTP. Je kunt elke FTP -app gebruiken, maar deze stappen beschrijven het uitschakelen van plug -ins met FileZilla .

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Zoek in het gedeelte Externe site de map met je WordPress -website.
  3. Navigeer naar de map /wp-content /plugins.
  4. Selecteer de map met de plug-in die je wilt uitschakelen, houd deze ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer Naam wijzigen .
  5. Voeg het achtervoegsel .renamed toe aan de mapnaam. Als je bijvoorbeeld de Akismet -plug -in gebruikt, wijzig je de naam van de map akismet in akismet.renamed. Dit deactiveert de Akismet -plug -in.

Opmerking: als je een fout onderzoekt, ga dan verder met stap 6 en 7. Als je alleen een bepaalde plug -in wilt deactiveren, ga je naar stap 9.

6. Bezoek je site of laad deze opnieuw in een browser in een modus voor privé browsen .
  7. Als je de fout nog steeds ziet, herhaal je de stappen 4, 5 en 6 met de volgende plug -in totdat de site correct is geladen. De laatste plug -in die je hebt hernoemd, was de plug -in die de fout heeft veroorzaakt.
  8. Hernoem alle plug -in -mappen naar hun oorspronkelijke naam, behalve degene met de defecte plug -in.
    Waarschuwing: Als je je aanmeldt bij je WordPress -dashboard terwijl sommige plug -ins nog hernoemd zijn, ga dan niet naar de plug -ins -pagina in het dashboard. Als je die pagina bezoekt, worden alle hernoemde plug -ins in de database uitgeschakeld, zodat ze niet automatisch worden ingeschakeld nadat je ze hebt hernoemd naar hun oorspronkelijke naam. Je moet de plug -ins activeren vanuit het WordPress -dashboard.
  9. Optioneel: Als je de plug -in in de database wilt deactiveren, laat je de naam van de map wijzigen totdat je je aanmeldt bij je WordPress -dashboard en de plug -inpagina bezoekt. Hernoem daarna de map van de plug -in naar de oorspronkelijke naam in de FTP -app.