Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel GoDaddy -betalingen in op Beheerde WordPress

GoDaddy Payments is vooraf geïnstalleerd beschikbaar voor nieuw aangeschafte Managed WordPress Ecommerce- en Managed WordPress-abonnementen.

Opmerking: Betalingen zijn alleen beschikbaar in je WooCommerce -winkel als de locatie Verenigde Staten (VS) is en de valuta is ingesteld op Amerikaanse dollar (USD).

Opmerking: Als je de aanvraagprocedure eerder hebt gestart maar niet hebt voltooid en je bent klaar om de stappen te voltooien, selecteer je Hervatten om verder te gaan waar je was gebleven. Je kunt andere toepassingsstatussen zien in Wat is de status van GoDaddy -betalingen in mijn beheerde WordPress -account?

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor de website waarop je BETALINGEN wilt inschakelen WP Admin in hetmenupictogram menu.

selecteer wp-admin
  4. Selecteer Instellingen in het menu aan de linkerkant onder WooCommerce .
  5. Selecteer Betalingen op de beschikbare tabbladen op de pagina Instellingen .
  6. Ga onder Methode naar GoDaddy Payments - Creditcard en selecteer Instellen .
  7. De wizard helpt je bij het instellen van GoDaddy -betalingen. Je hebt de volgende informatie nodig:
    • Bedrijfseigenaar: Contactgegevens en laatste vier cijfers van hun SSN (burgerservicenummer).
    • Bedrijfsprofiel: adres en EIN (werkgeversidentificatienummer) voor het bedrijf.
    • Bankgegevens: om uitbetalingen te doen, heb je het bankrouteringsnummer, het rekeningnummer en de naam van de rekening nodig. We raden aan om de bankgegevens toe te voegen tijdens het instellen, maar het is niet nodig om transacties te accepteren. Je kunt het altijd later toevoegen.

installatiewizard
  8. Nadat je de wizard hebt voltooid, selecteer je op het tabblad Betalingen Inschakelen om GoDaddy -betalingen beschikbaar te maken in je winkelwagen voor transacties.