Schakel Hotlink -beveiliging in Windows -hosting in

Om te voorkomen dat andere sites je bandbreedte gebruiken door rechtstreeks te linken naar bestanden op je Windows -hostingaccount, schakel je Hotlink -beveiliging in Plesk in.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. Selecteer Hotlink -bescherming op de startpagina van Plesk.

Opmerking: Als je geen pictogrammen ziet, selecteer je in het midden van de pagina Meer weergeven en vervolgens Hotlink -bescherming .

5. Selecteer Inschakelen in de sectie Tools .