Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Gmail (Android)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je e -mail in je inbox ziet, ga je door naar de volgende stap.
  2. Waarschuwing: als er berichten ontbreken na je overgang van Workspace Email naar Microsoft 365, moet je je POP- of IMAP -account nog niet verwijderen. Je kunt nog steeds Exchange toevoegen, maar beide accounts behouden totdat je je berichten hebt hersteld.
  3. Open de Gmail -app van je Android.
    • Nieuwe gebruikers: Tik op Een e-mail toevoegen.
      Tik op E-mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Tik op Account en tik op Nog een toevoegen account.
      Tik op Account toevoegen
  4. Tik op Exchange en Microsoft 365 .
    Selecteer Exchange en Microsoft 365
  5. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
    Tik op account toevoegen
  6. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende.
    Tik op Account toevoegen
  7. Nieuwe accountgebruikers controleren de machtigingen die Gmail toegang geven tot hun telefoon.
    • Tik op Activeren om beheerdermachtigingen in te schakelen op het apparaat.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je contactpersonen.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je agenda.
  8. Wanneer je account klaar is, klik je op Gereed.
  9. Als je het Postvak IN wilt weergeven, tik je op de optie om Gmail te openen. Tik op Profiel om je instellingen weer te geven en je weergavenaam of mobiele handtekening bij te werken.

Vergelijk je POP/IMAP- en Exchange -accounts. Als je e -mail in Exchange staat, verwijder je de POP-/IMAP -versie van je apparaat.