Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Mail (Mac)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Dit zorgt ervoor dat je gegevens (inclusief e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server. Bovendien krijg je met Exchange veilige, snelle en betrouwbaardere e -mail.

Verplaats je gegevens

1. Open Mail .
  2. Selecteer in de menubalk Mail > Voorkeuren .
    E -mail geopend met de optie Voorkeuren ... boven Accounts ...
  3. Selecteer Accounts .
  4. Selecteer + (plus) > Exchange .
    Plus geselecteerd voor het openen van een nieuw venster met de Exchange -optie onder de lijst met accountproviders
  5. Voer je naam en e -mailadres in en selecteer Aanmelden .
  6. Selecteer opnieuw Aanmelden om Microsoft je e -mailadres en accountgegevens te laten vinden.
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en meld je aan .
  8. Selecteer Gereed om de apps te bevestigen die je met dit account wilt gebruiken. Je e -mailaccount is nu toegevoegd en je kunt het venster sluiten.
  9. Vergelijk je accounts om er zeker van te zijn dat al je e -mails, mappen, agenda's, contactpersonen en andere gegevens aanwezig zijn. Als er gegevens ontbreken in je e -mail, sleep je je e -mail van je POP- of IMAP -account naar je Exchange -account.

Zodra Exchange is toegevoegd en er geen gegevens ontbreken, is het veilig om het POP- of IMAP -account te verwijderen.

Verwijder je POP/IMAP -account

1. Selecteer in de menubalk Mail > Voorkeuren .
    E -mail geopend met de optie Voorkeuren ... boven Accounts ...
  2. Selecteer Accounts .
  3. Selecteer (min) onder het account dat je wilt verwijderen.
    Accounts -venster geopend met minteken
  4. Selecteer Verwijderen .