Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Mail (Windows)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Dit zorgt ervoor dat je gegevens (inclusief e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server. Bovendien krijg je met Exchange veilige, snelle en betrouwbaardere e -mail.

1. Open E -mail in het menu Start .
    E -mailapp -pictogram met geopende blauwe map
  2. SelecteerInstellingen Gear Instellingen en vervolgens Accounts beheren .
  3. Selecteer Account toevoegen .
  4. Selecteer Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- en Google -pictogrammen
  5. Voer je e -mailadres in en selecteer Volgende .
  6. Selecteer desgevraagd Werk- of schoolaccount en Doorgaan .
    Werk- of schoolaccount boven de knop Doorgaan
  7. Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden .
  8. Opmerking: Als je na het aanmelden te zien bent dat er iets mis is gegaan , selecteer dan Geavanceerd . Voer vervolgens het volgende in:

Gebruikersnaam : je e -mailadres.
    Domein : de naam na de @.
    Server : outlook.office365.com
    Accountnaam : deze is alleen zichtbaar voor jou en kan helpen bij het identificeren van het account.

Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. Mogelijk moet je kiezen of je wilt dat Windows je account onthoudt of dat je je alleen wilt aanmelden bij de Mail -app.
  11. Je ziet een bevestiging wanneer je account is ingesteld. Selecteer Gereed om het venster te sluiten. Je Exchange -account wordt toegevoegd onder je bestaande accounts.
  12. Zorg ervoor dat al je gegevens in het nieuwe Exchange -account staan en als er iets ontbreekt, bewaar je beide accounts totdat je de ontbrekende gegevens hebt hersteld. Als alles er goed uitziet, ben je klaar om het POP/IMAP -account te verwijderen. Selecteer onder Accounts beheren het POP-/IMAP -account.
  13. Selecteer Account verwijderen en vervolgens Verwijderen om te bevestigen.
    Account verwijderen

Helemaal klaar! Je e -mail is ingesteld op de Exchange -server.