Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange in Outlook (Mac)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Dit zorgt ervoor dat je gegevens (inclusief e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server. Bovendien krijg je met Exchange veilige, snelle en betrouwbaardere e -mail.

Verplaats je gegevens

1. Open Outlook .
  2. Selecteer in de menubalk Outlook > Voorkeuren .
    Selecteer Outlook en selecteer vervolgens Voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
    Selecteer Accounts
  4. Selecteer + (plus) > Nieuw account .
    Selecteer + en selecteer Nieuw account
  5. Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk/School kiezen om door te gaan.

6. Vul uw e-mailadres en doorgaan.
    Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en meld je aan .
    Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden
  8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. Selecteer Gereed . Als je meer dan één account hebt, moet je beslissen welk account je als standaardaccount wilt instellen.
    Selecteer Gereed
  11. Vergelijk je accounts om er zeker van te zijn dat al je e -mails, mappen, agenda's, contactpersonen en andere gegevens aanwezig zijn. Als er gegevens ontbreken in je e -mail, sleep je je e -mail van je POP- of IMAP -account naar je Exchange -account.

Als je account eenmaal is toegevoegd als Exchange en er geen gegevens ontbreken, kun je het POP- of IMAP -account nu veilig verwijderen.

Verwijder je POP/IMAP -account

1. Selecteer in de menubalk Outlook > Voorkeuren .
    Selecteer Outlook en selecteer vervolgens Voorkeuren
  2. Selecteer Accounts .
    Selecteer Accounts
  3. Selecteer (min) onder het account dat je wilt verwijderen.
    Minteken
  4. Selecteer Verwijderen .