Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Outlook (iOS)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je e -mail in je inbox ziet, ga je door naar de volgende stap.
  2. Waarschuwing: als er berichten ontbreken na je overgang van Workspace Email naar Microsoft 365, moet je je POP- of IMAP -account nog niet verwijderen. Je kunt nog steeds Exchange toevoegen, maar beide accounts behouden totdat je je berichten hebt hersteld.
  3. Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze dan via de iTunes App Store. Tik dan op Aan de slag, kies je voorkeuren en ga naar stap 4.)
  4. Tik op Menu > Tandwielknop Instellingen.
    Tik op het menupictogram met een huis
  5. Tik op Mailaccount toevoegen > Een e-mailaccount toevoegen
    Een e-mailaccount toevoegen
  6. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in en tik op Account toevoegen.
    Voer je e-mailadres in en tik op account toevoegen
  7. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.)
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  8. Als je beheerder aanmelden met meervoudige authenticatie (MFA, ofwel verificatie in twee stappen) heeft ingeschakeld, moet je ook je account verifiëren.
  9. Je Microsoft 365-account wordt nu weergegeven in Instellingen. Ga naar je Postvak IN om je e-mailadres te bekijken.
    Nieuwe Microsoft 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Vergelijk je POP/IMAP- en Exchange -accounts. Als je e -mail in Exchange staat, verwijder je de POP-/IMAP -versie van je apparaat.