Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Outlook (Windows)

Als je momenteel Microsoft 365 gebruikt als een POP- of IMAP -account, maar je wilt overschakelen naar Exchange, moet je een nieuw Outlook -profiel maken.

Exporteer voordat je begint je agenda's of contactpersonen, zodat je gegevens verbonden blijven met je e -mail en ze kunnen worden hersteld. Je e -mail en mappen zijn al gesynchroniseerd met de server en hoeven niet te worden geëxporteerd.

Exporteer agenda of contactpersonen

1. Open Outlook .
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek Bestand .
    Het menu Bestand links van het menu Home
  3. Selecteer Openen & Exporteren > Importeren/exporteren .
    Openen en exporteren in het linkerpaneel en de knop Importeren/exporteren
  4. Selecteer Exporteren naar een bestand > Volgende .
    Onder Kies een actie om uit te voeren, Exporteer naar een bestand
  5. Selecteer Outlook -gegevensbestand (.pst) > Volgende .
  6. Selecteer onder je e -mailaccount of je je agenda of je contactpersonen wilt exporteren.
  7. Opmerking: Je kunt maar één type tegelijk exporteren, dus je moet deze stappen herhalen om zowel contactpersonen als agenda's te exporteren.

8. Zorg ervoor dat het selectievakje naast Submappen opnemen is ingeschakeld en selecteer vervolgens Volgende .
    Selectievakje naast Submappen opnemen boven de knop Volgende
  9. Selecteer Bladeren .
  10. Kies waar je het back -upbestand wilt opslaan, wijzig de bestandsnaam en selecteer vervolgens OK .
  11. Selecteer Voltooien .
  12. Je hebt de mogelijkheid om het back -upbestand met een wachtwoord te beveiligen. Als je dit wilt overslaan, selecteer je OK .

Herhaal deze stappen zodat je een back -up hebt gemaakt van je contacten en je agenda. Je bent dan klaar om een nieuw Outlook -profiel te maken.

Maak een nieuw Outlook -profiel

1. Open Outlook .
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek Bestand .
    Het menu Bestand links van het menu Home
  3. Selecteer Accountinstellingen > Profielen beheren .
    Onder Accountinstellingen, optie Profielen beheren
  4. Selecteer Profielen weergeven .
    Onder Datumbestanden, knop Profielen weergeven
  5. Selecteer Toevoegen .
    Knop Toevoegen
  6. Voer bij Profielnaam een naam in voor je profiel en selecteer OK .
  7. Voer je naam en e -mailadres in en selecteer Volgende . (De naam die je invoert, is de naam die mensen in hun inbox zien wanneer ze een e -mail van dit account ontvangen.)
  8. Je wordt mogelijk omgeleid naar de inlogpagina van GoDaddy Microsoft 365. Voer je e -mailwachtwoord in en ga door met het instellen.
  9. Als de configuratie van je account is voltooid, selecteer je Voltooien .
  10. Nu moet je overschakelen naar het nieuwe profiel. Kies in het venster E -mail onder Dit profiel altijd gebruiken je nieuwe profiel en selecteer vervolgens OK .
    Gebruik altijd deze profielknop boven het vervolgkeuzemenu
  11. Sluit Outlook en open het opnieuw. Je zou nu je nieuw aangemaakte profiel met je e -mailadres moeten zien.

De laatste stap is het importeren van back -upgegevens.

Agenda of contactpersonen importeren

1. Open Outlook .
  2. Ga naar Bestand in de linkerbovenhoek.
    Het menu Bestand links van het menu Home
  3. Selecteer Openen & Exporteren > Importeren/exporteren .
    Openen en exporteren in het linkerpaneel en de knop Importeren/exporteren
  4. Selecteer Importeren uit een ander programma of bestand > Volgende .
    Onder Kies een actie om uit te voeren, Importeer uit een ander programma of bestand
  5. Selecteer Outlook -gegevensbestand (.pst) > Volgende .
  6. Selecteer Bladeren , zoek en selecteer je back -upbestand en selecteer vervolgens Openen .
  7. Selecteer Volgende .
  8. Selecteer Items importeren in dezelfde map in , kies je e -mailaccount in de lijst en selecteer vervolgens Voltooien .

Herhaal deze stappen totdat je zowel je contacten als je agenda hebt geïmporteerd. Je gegevens staan nu op de Exchange -server!