Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Schakel mijn Microsoft 365 -account over naar Exchange in Samsung Email (Android)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet). Als je e -mail in je inbox ziet, ga je door naar de volgende stap.
  2. Waarschuwing: als er berichten ontbreken na je overgang van Workspace Email naar Microsoft 365, moet je je POP- of IMAP -account nog niet verwijderen. Je kunt nog steeds Exchange toevoegen, maar beide accounts behouden totdat je je berichten hebt hersteld.
  3. Open je app E-mail op je Android.
  4. Tik op Menu en vervolgens op Instellingen.
  5. Tik op Account toevoegen.
  6. Tik op Onderneming (afhankelijk van je versie, kan het zijn dat in plaats daarvan Microsoft Exchange ActiveSync wordt weergegeven).
  7. Voer je GoDaddy Microsoft 365-e-mailadres en je wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik op Aanmelden

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat je een e-mailaccount instelt, wordt je mogelijk gevraagd om het privacybeleid te accepteren en om de e-mail-app toe te staan om oproepen te plaatsen en beheren.

Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Microsoft 365-e-mailadres
    Wachtwoord = je Microsoft 365-e-mailwachtwoord
    Server = outlook.office365.com
    Domein\gebruikersnaam = \[Microsoft 365-e-mailadres] (voorbeeld: \eigenaar@coolexample.com)

8. Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
    Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
  9. Tik op Volgende om het handmatig instellen te voltooien (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).
    Tik op Volgende om configuratie-instellingen later te bewerken
  10. Tik op Activeren om de app Phone Admin te activeren.
    Tik op Activeren om de app Telefoonbeheer te activeren.
  11. Bewerk je accountnaam en tik op Gereed.
    Bewerk je accountnaam en tik op Gereed
  12. Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt vermeld dat je Microsoft 365-e-mailaccount is toegevoegd op je Android-apparaat.
    Je e-mail is toegevoegd aan de Android-app Mail

Vergelijk je POP/IMAP- en Exchange -accounts. Als je e -mail in Exchange staat, verwijder je de POP-/IMAP -versie van je apparaat.